KÉRDÉSE VAN KISMAROS SZÁLLÁSHELLYEL KAPCSOLATBAN?

Keresse bizalommal Bodnár Norbertet, kismarosi helyi koordinátorunkat,
az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon: +3630-283-2514
E-mail: kismaros@pmgyia.hu

Kismaros - Börzsönyligeti Gyermek és Ifjúsági Tábor

A közeli erdő, na és a Duna már magában számtalan lehetőséget jelent, de ha ez nem lenne elég, hát a focipálya, a pingpong-asztal és a többi szabadtéri eszköz biztos megteszi a hatást, a kis felfedezőket pedig tanösvény várja. Jelenleg épp bicikliket gyűjtünk, hogy a Börzsöny megismerésére hosszabb utakat is megtehessenek a táborozók. Budapesttől csupán egy óra, megáll a kisvasút, ráadásul a fűtés miatt egész évben működik...Kell ennél több? Szívesen segítünk a környék lehetőségeit kihasználó tematikus program kialakításában is, hiszen 80 gyerek nem kevés.

Étkezés: A melegítő konyhák felszerelése (gáztűzhelyek, hűtők, főző- és tálalóedények) lehetővé teszi reggeli és egyszerű ételek elkészítését. A helyi Patak Étterem (T.:27/350-145;20/955-8228) reggelit, ebédet, vacsorát biztosít. A házhoz szállítás ugyanannyiba kerül, mint a helyben fogyasztás.

Áraik 2017-ben:

  • Gyerek /10 éves korig: reggeli 400Ft/fő, ebéd 1000Ft/fő, vacsora 800Ft/fő
  • Felnőtt: reggeli 600Ft/fő, ebéd 1200Ft/fő, vacsora 1000Ft/fő

A tábor helye: Kismaros, Szokolyai út 128. sz. alatt, a kisvasút MORGÓ megállójánál

Budapestről megközelíthető 60 perc alatt.

Üzemel: egész évben

Férőhely: 43 fő két szintes kőépületben, fűtési időszakban is és további 34 fő 5 db faházban, külön közösségi helyiséggel és mosdókkal, vizesblokkal (nyári időszakban).

Elhelyezés: Lásd lejjebb

Tisztálkodás: A faházaktól egyenlő távolságra (Kb. 10 méterre) található a vizesblokk, zuhanyzóval és wc-vel. A kőépületben külön férfi-női zuhanyzó, wc.

 

Szálláshelyek beosztása, típusa


KISMAROS-BÖRZSÖNYLIGETI GYERMEKTÁBOR SZÁLLÁSDÍJAI 2017-BEN

Szállás típusaSzállás díjaKedvezményekMegjegyzésÉtkezési lehetőségek kedvezményesen
Kőépületben 2700,- Ft/fő/éj2. éjszakától a 21. fő szállásdíja ingyenes.Az árak tartalmazzák az Áfát. Az ár nem tartalmazza az ágynemű mosatási költségét, mely egyszeri 645,- Ft/fő. Köszönjük, ha hoznak magukkal hálózsákot, vagy ágynemű huzatot a csoportok. A kőépület melegítő konyháját és étkezőjét korlátlanul használhatják a csoportok. A kőépület melegítő konyháját és étkezőjét korlátlanul használhatják a csoportok.Patak Étterem (házhoz szállítást is vállal): 20/955-8228
Faházakban2300 Ft/fő/éj
Apartman faház
max. 5 fő részére
12.000,- Ft/éj
Sátorhely1000,- Ft/sátorhely/éj + 300,- Ft/fő/éj szállásdíj
Napközbeni foglalás csoportos rendezvényekre, szállás nélkül700,- Ft/fő/napA rendezvények résztvevői használhatják a tábor teljes felszerelését, berendezését, sportszereit és sportpályáit.
  • INGYENES a 21. fő szállásdíja
  • INGYEN szállás a felnőtt kísérők 1-1 gyermekének főszezonban
  • NINCS idegenforgalmi adó a gyermekcsoportot kísérő felnőtteknek
  • A tábor konyhája, eszközei DÍJMENTESEN használhatók.