Tanulunk, érzékenyítünk, szeretünk. Hidat építünk az akadályoztatott, fogyatékos, lakásotthonban, nevelőszülőknél élő gyermekek, felnőttek között. Felelősséget érzünk azokért a gyermekekért akik nem kapnak családi mintát egy egészségtudatos életmódhoz, hogy megtapasztalják a közösség, a minőségi szabadidőtöltés és a pozitív társadalmi szerepvállalás örömét. Nálunk minden segítség egyformán fontos! Ha egy meséskönyvet ajánlanál, néhány gyermekünknek az a legnagyobb kincs, ha táborhelyeink fejlesztésében vennél részt vállalatoddal, azzal is a gyermekekért végzett munkánkat segíted. Ennek fényében, szeretettel hívunk a közös munkára.

VELED VAN ESÉLYÜNK!
VELED VAN ESÉLYÜNK!

Egyéni önkéntes

1. Egyéni Önkéntes


A PMGYIA rendszere nagyban épít az önkéntesek lendületes, elkötelezett munkájának varázsererejére. Közös célunk a gyermekek jólléte, ez azonnal hidat kovácsol az amúgy elétrő hátterű, motivációjú, személyiségű emberek közé is, hihetetlen összetett élménnyel megajándékozva a résztvevőket. Az önkéntes feladatok végtelenül sokszínűek: kerítésfestéstől a kreatív foglalkozás vezetésén át a gyermekek táboroztatásáig, mindenki megtalálhatja a képességeinek és lehetőségeinek (a ráfordítható ídő fontos tényező lehet) megfelelő kihívást, amiben egyszerre segíthet és fejlődhet, legyen szó vállalati csapatépítő tréningről, vagy egyéni személyiségfejlődésről. A gyermekekkel való munka nagy felelősség, és a hátrányos helyzetű gyerekekkel való együttműködés új kérdéseket is fölvethet, ezért nagy hangsúlyt kap az önkéntesek minőségi önismereti-módszertani felkészítése (pl. konfliktuskezelés), és a szeretetteljes, empatikus légkör. Így biztonságban feszegetheti mindenki a határait, miközben elképesztően sokat tanulhat, tapasztalhat emberről, világról és valódi értékekről.

Önkénteseink a táborokon kívül is stabilan együttműködő csapatot alkotnak, nem egy életre szóló barátság, szerelem szövődött már a közösen megélt kalandokból...nem hiába, a közös munka és közös cél, na meg a közös siker egy életre összekovácsolhat :)

Lenne kedved egy ilyen felszabadult, inspiráló csapatban dolgozni a gyerekekért? Ha igen, köztünk a helyed és nagyon várunk! :)


2. Pro Bono önkéntes (szolgáltatás)


Szükségünk van arra a szakértelemre, melyet a vállalatok dolgozói képviselnek, hogy a gyermekek érdekében mindig innovatív munkát végezhessünk. Ehhez keresünk jogi, pénzügy, marketing, vagy más területen szakértő önkéntes segítőket. Számít a tudásod, segíts vele, hogy segíthessünk a gyermekeknek!

VELED VAN ESÉLYÜNK!

Pro Bono önkéntes


VELED VAN ESÉLYÜNK!

Vállalati önkéntes

3. Vállalati önkéntes


Your choice is our chance! ☺ Mind tudjuk, hogy milyen fontos szerepe van az emberi közösségnek a munkahelyen is, hogy nem feltétlenül egyszerű csapatban dolgozni, és ha minden működik, akkor is jól jön egy kis felfrissülés....

Eleged van a klisé jellegű csapatépítő tréningekből? Szívesebben csinálnál inkább valami olyat, amivel hathatsz, alkothatsz, gyarapíthatsz, tehetsz egy igazán fontos ügyért? A velünk táborozó gyermekek nem hozzák magukkal otthonról a munka örömének ismeretét, a szociális minta hiteles személyektől hihetetlen nagy erővel hat rájuk. A közös munka, a közös cél összekovácsol titeket, és életre szóló élményekkel gazdagodhattok... miközben a hátrányos helyzetű gyerekek minőségi szabadidejéért és jövőképéért dolgoztok... és így mindenki jól jár.

Az Alapítványunk támogatások híján nem tudja a megújuláshoz, felújításokhoz szükséges forrásokat biztosítani a táborhelyein, ezért kérjük vállalati önkéntesek segítségét. Az Önkéntes Központ Alapítvány szervezésében már több, mint 10 M Ft értékben zajlott így felújítás nálunk, további 2,5 M Ft értékben a nálunk táboroztató önkéntesek szervezetek felújításokat. Ez azt jelenti, hogy 764 fő, 6266 órában segítette munkánkat.

Csatlakozz hozzánk Te is, vállalatoddal szervezd hozzánk a csapatépítő programodat, vagy add szaktudásod egy fejlődő ügy érdekében, hiszen pro bono önkéntes segítséget is örömmel és hálával fogadunk.


4. Tárgyi felajánlás


A Zamárdiban, Kismaroson és kóspallagon működő, saját tulajdonú táborhelyeinken mindig szükség van az alábbi tárgyakra. Ha megválnál még használható tárgyaidtól, és szívesen ajánlanád fel a gyermekek szabadidős foglalkozásaihoz, keress minket elérhetőségeinken. Köszönjük a gyermekek nevében is. ☺

Ha belső építészünk lennél:

VELED VAN ESÉLYÜNK!

Tárgyi felajánlás

Ha szellemi építőköveket adnál:

 • mesekönyvek
 • játékötletek
 • sorverseny, vetélkedők leírásai, módszertani segédanyagok

VELED VAN ESÉLYÜNK!

Adományozás

5. Adományozás


A gyermekek táboroztatásához és a táborhelyeink felújításához köszönettel fogadunk adományokat. A támogatásokat követheted az üvegzseb fülben, és szeretettel várunk táborhelyeinken, vagy irodánkban, ahol személyesen is meggyőződhetsz róla, milyen jó célért adományozol.

Bankszámlaszámunk: 11742001-20034993


6. EGY százalék


Eljött az 1%-ok ideje…

Olyan szervezetet keresel, ami elkötelezetten és felelősséggel dolgozik egy egyéni és társadalmi szempontból is fontos ügyért?

Megtaláltad!

25 éve biztosítunk előremutató, minőségi szabadidős programokat, fejlesztő-érzékenyítő alkalmakat hátrányos helyzetű gyermekeknek, és a kínálat csak egyre bővül…

Hogy a további terveink az életben is megvalósulhassanak, szükségünk van a Te támogatásodra is!

Szeretnéd látni, hogy tényleg jó helyre kerül e az 1%-od? Nálunk bármikor megnézheted. Szívesen látunk akár a táborhelyeinken, akár az irodánkban… Mi tényleg a gyerekekért dolgozunk.

Adószámunk: 19175182-2-41

A számlaszámunk: 11742001-20034993

VELED VAN ESÉLYÜNK!

Egy százalék


VELED VAN ESÉLYÜNK!

Építők

7. Építők


Építsd fel alapkövekből, kavicsokból, sziklából a táborhelyeinket

Aki legalább egyszer megtapasztalta már a túrázás, kirándulás fáradt-felszabadító örömét, egy életre megőrzi az emlékét. Ha megszereti a természetet,akkor elkezd felelősséget is érezni iránta....Ezt a szemléletet, a környezettudatos fenntartható fejlődés elvét próbáljuk átadni az általunk táboroztatott gyermekeknek, és mindenkinek, aki újdonságokra nyitottan, “laikusként”, vagy természet és jövő iránti elkötelezettséggel látogatja meg táborhelyünket. Célunk kialakítani egy igazi ÖKO-tábort, ahol játszva, mégis tudományosan megalapozottan ismerkedhet mindenki a mindennapi környezetvédelem szerepével és eszköztárával, illetve abban a tudatban nyaralhat, hogy feltöltődése és öröme nem a természet kárára, hanem megóvása érdekében történik.

Te is segítheted a munkánkat! :) Minden alapkő megvásárlásával közelebb vagyunk egy igazán előremutató program megvalósításához, a környezet és a gyerekek jövőjéért.

 • alapkavics: 800.-
 • alakő : 2000,-
 • alapszikla: 5000.-

Ha bankszámlánkra utalsz (számlaszámunk: 11742001-20034993) kérjük, a közleményben tüntesd fel, hogy “Kóspallag ÖKO tábor alapkő”.

A honlapunkon pedig követheted a támogatások alakulását, szurkolhatsz velünk, hogy mihamarabb elérjük a 10 M Ft-os keretösszeget, ami lehetővé teszi a teljes átalakítást.


8. Vállalati támogatás


Az Alapítványunk táborhelyein a minőségi szabadidős foglalkozásokhoz szükséges feltételeket igyekszünk megteremteni. A megújuláshoz, felújításokhoz szükséges forrásokat támogatásokból finanszírozhatjuk, ezért hívjuk partneri együttműködésre azokat a vállalatokat, akik szívesen dolgoznak a felnövekvőkért, a pozitív társadalmi szerepvállalásért.

Csatlakozz hozzánk Te is, vállalatoddal szervezd hozzánk a csapatépítő programodat, add szaktudásodat, támogatásodat, hogy a gyermekek igényeinek és szükségleteinek mindig megújulva tudjunk megfelelni.

VELED VAN ESÉLYÜNK!

Vállalati támogatás

TÁMOGATÓINK

 • ACF_logo-pmgyia.hu
 • ATRADIUS_logo-pmgyia.hu
 • COCA_COLA_logo-pmgyia.hu
 • EON_logo-pmgyia.hu
 • EMET pmgyia.hu
 • FODISZ
 • FORESEE_logo-pmgyia.hu
 • GYIA pmgyia.hu
 • MAGNET_BANK_logo-pmgyia.hu
 • MAF_logo-pmgyia.hu
 • MAVIR_logo-pmgyia.hu
 • MOL_logo-pmgyia.hu
 • OKA_logo-pmgyia.hu
 • SILICON_LABS_logo-pmgyia.hu
 • TATA_logo-pmgyia.hu
 • VODAFONE_logo-pmgyia.hu
 • WT-PROJECT_logo-pmgyia.hu
 • WWIELAND_logo-pmgyia.hu