KISMAROS - CSODABIRODALOM A BÖRZSÖNY SZÍVÉBEN

Egy 225 éves, 2 szintes kastélyt és varázslatos környezetét kínáljuk a gyermek- és ifjúsági csoportoknak.
80 fős táborunk minden romantikájával, erdőjével, sportolási lehetőségeivel azt a célt szolgálja, hogy meghatározó szabadidős élményhez jussanak a gyermekek. Legyen szó tematikus táborokról, osztálykirándulásról, képzésekről, számos kedvezménnyel szolgáljuk a gyermekek igényeit, szervezési ötletekért forduljanak bizalommal kollégáinkhoz.
A romantikus környezet mellett még egy érvünk van, hogy nálunk foglaljanak szállást: Közhasznú bevételeinkből legalább évi 250 hátrányos helyzetű gyermek táborozhat díjmentesen, így szállásfoglalásukkal egy nemes ügyet is szolgálnak.

Bővebben Kismaros gyermektáborról

KÓSPALLAG - AZ ERDŐ VARÁZSÁBAN

A Börzsöny szívében, egy 1930-ban épült csodálatos vadászház. Kóspallag külterületén, az erdő közepén, a KÉK útvonalán található. A félnomád túristaház télen 22 fő, nyáron 30 fő befogadására alkalmas. Ajánljuk KÉK túrázóknak, nomád tábori programot megvalósító gyermekcsoportoknak, baráti társaságoknak, de akár egyedül, vagy párban kirándulóknak is.
A tábor területén elhelyezett kültéri asztalok, padok, tűzrakó helyek biztosítják, hogy a hozzánk érkezők fantasztikus közösségi programokat valósíthassanak meg. A háztól számos túraútvonal indul, így a Börzsöny természeti kincseit rövid időn belül felfedezhetik az arra vágyók.

Bővebben Kóspallag gyermektáborról

ZAMÁRDI - FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYEK A BALATONNÁL

1990 óta állunk a gyermekek szolgálatában. Zamárdi táborhelyünkön 170 férőhellyel, komfortos körülmények között biztosítjuk, hogy a hozzánk érkező gyermekek számára felejthetetlen legyen az első, vagy akár a sokadik balatoni nyaralás. Programlehetőségekkel, ingyenes stranddal, sportpályákkal, focipályával, pingpongozóval és közösségi terekkel várjuk a csoportokat.
Osztálykirándulások és táborok szervezéséhez is remek helyszínt választanak, ha hozzánk érkeznek, ráadásul foglalásukkal nemes célunkat is támogatják: Évi, legalább 250 rászoruló gyermek díjmentes táboroztatását támogatják. Eddig 4799 gyermek vett részt ingyen az “Először a Balatonnál” elnevezésű programunkban.

Bővebben Zamárdi gyermektáborról