KÉRDÉSE VAN KÓSPALLAG SZÁLLÁSHELLYEL KAPCSOLATBAN?

Keresse bizalommal kóspallagi táborunk
helyi koordinátorát, az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon: +3630-283-2514
E-mail: kospallag@pmgyia.hu
Telefon: +3630-211-5472
E-mail: pmgyia1990@gmail.com

Kóspallag, „Rablótanya” Kulcsosház

Kóspallag 60 km-re Budapesttől, a Börzsöny szívében található. Igazi „elvonulás” lehet 30 fő számára, ahol lehetőség nyílik a természettel való közelség megélésére. A környék izgalmas túraútvonalakat rejt, ahol minden korosztályhoz és edzettségi szinthez könnyű alkalmas ösvényt találni, a madárcsicsergés hangja pedig még hosszan a fülekben cseng majd. Ha nyugalomra vágysz, esti szalonnasütésre, baráti beszélgetésre, akkor feltétlenül foglalj szállást a Kulcsosházban! És elárulunk a házról még valamit: Ez egy ÖKO birodalom lesz! Ha itt valósítod meg programodat, akkor támogatod, hogy környezetbarát és innovatív tábort építhessünk!

A tábor helye: Kóspallag, Külterület - Vasutas forrásnál (Budapesttől 60 km-re a Börzsönyben)

Üzemel: egész évben

Férőhely: 22+8 fő, összesen 30 fő (máj. - szept.)

Elhelyezés: 2 db 5 ágyas, 1 db 8 ágyas, 1 db 4 ágyas szobákban, emeletes ágyakon. Május 1- szeptember 30-a között: további 1 db 3 ágyas, 1 db 5 ágyas faházban.

Tisztálkodás: a település sportegyesületének épületében (kivétel a téli hónapokban, ekkor helyben mosdási lehetőség)

Étkezés: a konyha felszerelése lehetővé teszi reggeli és egyszerű ételek elkészítését, ebéd a márianosztrai Hangulat étteremből (30/399-3901) illetve Kismaros-Patak Étteremből rendelhető (T.:27/350-145)

Programlehetőségei: A tábor erdei  környezete ideális közösségi, kézműves és erdei iskolai programok megvalósításához. A házban 30 főt befogadó közösségi helyiség használható. Életmódtábor, történelmi korok tábora, kézműves, természetismereti tábor, vízhordás, favágás, közös főzés, erdei akadályverseny,  bátorságpróba, nyomolvasás, erdei élőhelyek megfigyelése, kincskeresés is lehetséges. 200 méterre található igyenesen használható focipálya, öltöző és zuhanyzó.

product rating

KÓSPALLAGI RABLÓTANYA KULCSOSHÁZ SZÁLLÁSDÍJAI 2020-BAN

Kóspallagi Rablótanya Kulcsosház kedvezmények nélküli, tájékoztató jellegű szállásdíjai 2020-ban (az árak bruttó árak így az Áfa összegét igen, de az IFA összegét nem tartalmazzák)

KÉRJÉK SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT AJÁNLATKÉRŐ NYOMTATVÁNYUNK KITÖLTÉSÉVEL!

minimum 20% foglaló, 50 fő felett minimum 35% - a tábor megkezdése előtt 90 nappal a foglaló 50%ának visszatartásával, azt követően a teljes foglaló visszatartásával, illetve a foglaló feletti rész idő és létszámarányos része téríthető vissza
Szállás típusa Szállás díja (előszezon, főszezon, utószezon) Kiemelt időszak, ünnepek, események, hosszú hétvégék, sztilveszter, húsvét, stb. Szállás díja fűtési időszakban, fűtés igénybevételével Kedvezmények Étkezési lehetőségek
1. éjszaka 3.000,- Ft/fő/éj
EGYEDI AJÁNLAT
4.200 Ft/fő/éj
Az árak tartalmazzák az ÁA összegét, de az IFA összegét nem. Az ár nem tartalmazza az ágynemű mosatási költségét, mely egyszeri, bruttó 1.600,- Ft/ágynemű. Köszönjük, ha hoznak magukkal hálózsákot, vagy ágynemű huzatot a csoportok. A kőépület melegítő konyháját és étkezőjét korlátlanul használhatják a csoportok. A Csoportok jelentkezési sorrendben foglalhatják el a szállást alaphelyzetben 15h.-tól, illetve azt kérjük távozáskor azt 10h.-ig elhagyni. A tábort igénybevevőknek kötelező betartaniuk a táborra vonatkozó házirendet, illetve a település vonatkozó rendelkezéseit.
önellátó
2. ájszakától 2.600 Ft/fő/éj
Sátorhely 1.800,- Ft/sátorhely/éj + 600,- Ft/fő/éj szállásdíj /
Napközbeni foglalás csoportos rendezvényekre, szállás nélkül 1.200,- Ft/fő/nap / A rendezvények résztvevői használhatják a tábor teljes felszerelését, berendezését, sportszereit és sportpályáit.

KEDVEZMÉNYEK

előre fizetési kedvezmény 0-5% 150 nap és teljes díj ésetén 5%, illetve 0 nap és 20% foglaló esetén 0% -közte arányosan
tábor típús kedvezmény 2% tematikus táborok
hűség kedvezmény 1% / év (max 15%) rendszeresen nálunk táborozó partnereinknek adott kedvezményünk
tisztasági kedvezmény ( visszatérítés ) 0-10% következő évre vetített kedvezmény külön megadott paraméterek szerint
LAST MINUTE KEDVEZMÉNY egyedi akciós ár A táborozás megkezdése előtt 30 nappal még foglalható, szabad szállásokra
EGYEDI ALAPÍTVÁNYI KEDVEZMÉNY, TÁMOGATÁS 0-100% egyedi pályázatok elbírálása esetén
CSOPORTOS KEDVEZMÉNY
10 fő + 2%
20 Fő+ 3%
30 fő + 5%
teljes tábor egyedi kedvezmény
NYARALJ TEHER NÉLKÜL AKCIÓ A Pest megyei gyermekotthonban, lakásotthonban, nevelőszülőknél élő gyermekcsoportok alapból 20% kedvezménnyel vehetik igénybe a tábort, továbbá részükre díjmentresen biztosítjuk az ágyneműt. Továbbá mindenki pályázhat írásban az ajánlatkérés keretében az Alapítványnál egyedi kedvezményre - a rászorultság bemutatása alapján a Kuratórium akár a teljes táboroztatási költséget is átvállalhatja.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

Játék/Sporteszköz ingyenes
BIZTOSÍTÁS (baleset, vagyon, felelősség) egyedi ajánlat igény esetén
MOSATÁS (Ágynemű) 1.600,-Ft/fő (saját ágynemű esetén nem kerül felszámításra)
PARKOLÓ 2.000,-Ft. / nap/ autó, motor 4.000,-Ft./nap/kis busz, busz (korlátozottan vehető igénybe)
foglalkozás, felügyelet, program egyedi ajánlat