KÉRDÉSE VAN KISMAROS SZÁLLÁSHELLYEL KAPCSOLATBAN?

Keresse bizalommal kismarosi helyi koordinátorunkat,
az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon: +3630-283-2514
E-mail: kismaros@pmgyia.hu
Telefon: +3630-211-5472
E-mail: pmgyia1990@gmail.com

Kismaros - Börzsönyligeti Gyermek és Ifjúsági Tábor

A közeli erdő, na és a Duna már magában számtalan lehetőséget jelent, de ha ez nem lenne elég, hát a focipálya, a pingpong-asztal és a többi szabadtéri eszköz biztos megteszi a hatást, a kis felfedezőket pedig tanösvény várja. Jelenleg épp bicikliket gyűjtünk, hogy a Börzsöny megismerésére hosszabb utakat is megtehessenek a táborozók. Budapesttől csupán egy óra, megáll a kisvasút, ráadásul a fűtés miatt egész évben működik...Kell ennél több? Szívesen segítünk a környék lehetőségeit kihasználó tematikus program kialakításában is, hiszen 80 gyerek nem kevés.

Étkezés: A melegítő konyhák felszerelése (gáztűzhelyek, hűtők, főző- és tálalóedények) lehetővé teszi reggeli és egyszerű ételek elkészítését. A helyi Patak Étterem (T.:27/350-145;20/955-8228) reggelit, ebédet, vacsorát biztosít. A házhoz szállítás ugyanannyiba kerül, mint a helyben fogyasztás.

A tábor helye: Kismaros, Szokolyai út 128. sz. alatt, a kisvasút MORGÓ megállójánál

Budapestről megközelíthető 60 perc alatt.

Üzemel: egész évben

 

Férőhely: 43 fő két szintes kőépületben, fűtési időszakban is és további 34 fő 5 db faházban, külön közösségi helyiséggel és mosdókkal, vizesblokkal (nyári időszakban).

Elhelyezés: Lásd lejjebb

Tisztálkodás: A faházaktól egyenlő távolságra (Kb. 10 méterre) található a vizesblokk, zuhanyzóval és wc-vel. A kőépületben külön férfi-női zuhanyzó, wc.

 

Szálláshelyek beosztása, típusa