2015-ben 25 éves a PMGYIA!
2015.03.05.
Önkéntes Központ Alapítvány
2015.03.13.
2015-ben 25 éves a PMGYIA!
2015.03.05.
Önkéntes Központ Alapítvány
2015.03.13.

EON vállalati önkéntesség

Az E.ON Hungária felelősen gondolkodó vállalatkent évek óta  támogatja munkatársai önkéntes munkavégzését. Az elmúlt három évben 2494 E.ON munkatárs végzett önkéntes munkát 17200 órában, 105 programot valósítva meg. Óvodák, gyermekotthonok, közterek szépültek meg a különböző projektek során, más önkéntesek oktató munkájukkal járultak hozzá a jövő generációjának energiatudatos szemléletének fejlesztéséhez, vagy adományt gyűjtöttek a rászoruló családoknak. Az évente meghirdetett önkéntességi programok, pályázatok és díjak sorában észrevétlenül vált hagyománnyá visszatérni a zamárdi gyermektáborba, és megkérdezni: „Idén miben segíthetünk?”

Kollégáink így emlékeznek vissza: „Amikor a  Hálózati ügyfélkapcsolati osztállyal először átléptük a Zamárdi gyermektábor kapuján, rögtön láttuk jó helyen járunk, elkél itt néhány szorgos kéz. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, akkor mégis kicsit fájó szívvel távoztunk, mert láttuk még sok a tennivaló. Már akkor eldöntöttük ide még visszatérünk! Nem kellett sokáig várni, hamar eljött ez a nap is. Június elején népes csapatunk újra ellepte a tábor területet, és csiszoltunk, festettünk, lazúroztunk mindent ami a kezünk ügyébe került – néha még magunkat is. Reméljük, hogy idén az itt táborozó nehéz sorsú gyerekek örömmel fogadjak majd a változásokat és vidám perceket töltenek el itt.”

EON vállalati önkéntesség
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.