Önkéntes Központ Alapítvány
2015.03.13.
Silicon Labs élménybeszámoló
2015.03.13.
Önkéntes Központ Alapítvány
2015.03.13.
Silicon Labs élménybeszámoló
2015.03.13.

Sok kicsi sokra megy…

kospallag-alapko

Aki legalább egyszer megtapasztalta már a túrázás, kirándulás fáradt-felszabadító örömét, egy életre megőrzi az emlékét. Ha megszereti a természetet,akkor elkezd felelősséget is érezni iránta….Ezt a szemléletet, a környezettudatos fenntartható fejlődés elvét próbáljuk átadni az általunk táboroztatott gyermekeknek, és mindenkinek, aki újdonságokra nyitottan, “laikusként”, vagy természet és jövő iránti elkötelezettséggel látogatja meg táborhelyünket. Célunk kialakítani egy igazi ÖKO-tábort, ahol játszva, mégis tudományosan megalapozottan ismerkedhet mindenki a mindennapi környezetvédelem szerepével és eszköztárával, illetve abban a tudatban nyaralhat, hogy feltöltődése és öröme nem a természet kárára, hanem megóvása érdekében történik.
Te is segítheted a munkánkat! 🙂
Minden alapkő megvásárlásával közelebb vagyunk egy igazán előremutató program megvalósításához, a környezet és a gyerekek jövőjéért.

alapkavics: 800.-
alakő : 2000,-
alapszikla: 5000.-

Ha bankszámlánkra utalsz (számlaszámunk: 11742001-20034993) kérjük, a közleményben tüntesd fel, hogy “Kóspallag, ÖKO tábor alapkő”.
A honlapunkon pedig követheted a támogatások alakulását, szurkolhatsz velünk, hogy mihamarabb elérjük a 10 M Ft-os keretösszeget, ami lehetővé teszi a teljes átalakítást.

Sok kicsi sokra megy…
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.