kospallag-alapko
Sok kicsi sokra megy…
2015.03.13.
kospallag-tabordij
Tavaszváró kedvezmény
2015.03.13.
kospallag-alapko
Sok kicsi sokra megy…
2015.03.13.
kospallag-tabordij
Tavaszváró kedvezmény
2015.03.13.

Silicon Labs élménybeszámoló

Egy sikeres csapatépítő tréning megszervezése mindig nagy kihívás. Nehéz olyan tevékenységet találni, amiben mindenki örömét leli és teljes értékű csapattagként tud részt venni! Egyik kollégánk ötlete volt az önkéntes munka és szinte az egész cég azonnal a kezdeményezés mögé állt! Legtöbben családos emberek lévén, fontosnak tartottuk, hogy gyerekekkel kapcsolatos önkéntes munkát végezzünk.

Miután megérkeztünk a tábor területére, egy rövid eligazítás után azonnal munkához láttunk. Annyi teendő volt, hogy mindenki megtalálta a neki legjobban fekvő feladatot. Egy-két óra elteltével jöttek az újabb ötletek:

„Vegyünk még cementet, akkor még egy tűzrakót is tudunk építeni!”

„Szerezzünk gipszet, akkor ki lehetne javítani a falakat festés előtt!”

Öröm volt látni a lelkesedést és a tenni akarást! A nap végére sikerült kifestenünk a szobákat, lambériával fedni egy szoba falait és lefesteni a faházakat. Tűzrakó helyet és vízelvezető csatornát építettünk. Hiába fáradtunk el a nap végére, a lelkesedés nem csökkent! Úgy ballagtunk le a hegyről, hogy legközelebb vissza kellene jönnünk és még egy sor egyéb javítást is el kellene végeznünk.

Cégvezetőként nem is álmodhatnék ennél jobb közös programról: mindenki egy emberként azon dolgozott, hogy a gyerkőcök tábora szebb és jobb legyen! Nagyon örülök a lehetőségnek és további sikeres és boldog táboroztatást kívánok a Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági Alapítványnak!

Silicon Labs élménybeszámoló
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.